Vestiging Gildeweg te VlissingenOnze winkel op de Gildeweg in Vlissingen

Blankenburgh wonen en slapen, de woninginrichter en slaapspecialist van Vlissingen

Van oudsher waren wij gevestigd in de binnenstad van Middelburg, maar door het veranderen van de markt en de generaties klanten hebben we een korte tijd geleden besloten om onze winkel vanuit de Langeviele in Middelburg te verplaatsen naar een nieuwe locatie aan de Gildeweg 21 te Vlissingen. De bereikbaarheid van de winkel is hier perfect voor zowel de Middelburgse als Vlissingse klant. U heeft voldoende gratis parkeermogelijkheden voor onze deur waardoor u ongestoord eens kunt rondkijken in onze compleet vernieuwde winkel.

In onze winkel vindt u een ruime keuze in vloeren, zoals tapijt, vinyl, parket, pvc stroken, laminaat en marmoleum. Daarnaast hebben we hier een verrassende collectie met gordijnstoffen en raambekledingsproducten. Alles is maatwerk, dus wij zorgen er altijd voor dat er na uw gemaakte keuze iemand bij u ter plaatse komt. Dit om de keuzes in te meten. Dit is wel zo prettig, wij zien de situatie.  Dan hoeft u zich geen zorgen te maken of u het wel goed heeft ingemeten. We willen tenslotte allemaal een mooi en goed resultaat.

Naast een ruime uitzoek in woninginrichting beschikken wij ook over een ruime slaapafdeling. De passie voor slapen druipt dan ook letterlijk af van onze showroom.

We kunnen wel zeggen dat we de slaapspecialist van zeeland zijn. Onze gepassioneerde medewerkers zijn echte slaapfanaten en houden de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van slapen bij en worden dan ook nauw betrokken bij het samenstellen van onze collecties. U vind een gebalanceerde collectie met kwalitatieve slaapsytemen zoals boxsprings, ledikanten maar ook matrassen en bijbehorend bedtextiel.

Ook in bedbodems is er veel verschil in aanbod. Spiraalbodems, lattenbodems of boxspringbodems en soms een combi van genoemde. Teveel om op te noemen.
Wij ontvangen u graag en voorzien u van een eerlijk en vrijblijvend passend advies.

De adresgegevens van onze winkel in Vlissingen:
Gildeweg 21
4383 NJ VLISSINGEN
T: 0118-633592
E: gildeweg@blankenburghwonen.nl

De openingstijden van deze winkel zijn:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00u – 17.30u
Woensdag: 10.00u – 17.30u
Donderdag: 10.00u – 17.30u
Vrijdag: 10.00u – 17.30u
Zaterdag: 10.00u – 17.00u
Zondag:  gesloten