Bedbodem

De keuze van een bedbodem, kan uw slaapcomfort mede bepalen. Er zijn in grote lijnen 3 soorten bodems welke doorgaans gebruikt worden. De lattenbodem is misschien wel de bekendste, de spiraalbodem en de boxspring. Een voor u passende keuze komt tot stand door de genoemde bodems met elkaar te vergelijken en te testen. Een gepast slaapadvies helpt u de juiste keuze te maken.

Alle bodems zoals hieronder kunnen ook op een potenset worden geplaatst, zodat u een zogenaamde stand-alone heeft.

Lattenbodems / schotelbodems


Lattenbodems hebben we in diverse soorten en maten, en kunnen goed meebewegen met de contouren van uw lichaam. Hierdoor bieden zij een uitermate goed comfort. Alle bodems worden zowel vlak ( dus niet verstelbaar ) als elektrisch verstelbaar geproduceerd, dit is dus een keuze bij aanschaf van uw lattenbodem. Ook het aantal latten welke worden verwerkt in uw bodem is van belang op het comfort. Hoe meer latten er worden ververkt in uw bodem, hoe gelijkmatiger de druk over uw bodem zal worden verdeeld, en zal u ook een betere ondersteuning hebben van uw bodem.

Wij werken met de lattenbodems van de merken: Cox slaapcomfort

www.coxslaapcomfort.nl

 

Spiraalbodems


Een spiraalbodem is een bodem welke zeer geschikt is voor optimale ventilatie. Door het opgespannen “net” is de struktuur van uw bodem open en toegankelijk voor beluchting. Een spiraalbodem geeft ten opzichte van een lattenbodem een stuggere ondersteuning. De levensduur van een spiraalbodem is lang te noemen, en afhankelijk van uw gewicht en gebruik gaat deze bodem 2 maal zo lang mee als een lattenbodem. De spiraalbodems zijn uit te voeren in een vlakke variant (dus niet verstelbaar) , maar ook in een elektrisch verstelbare uitvoering.

Wij werken met de spiraalbodems van Avek.

Kijk op www.avek.nl voor meer informatie

 

Boxsprings


De boxspring kan losstaand gebruikt worden, zoals de meeste mensen de boxspring kennen. Toch is het zo dat de box ook geintegreerd kan worden in uw nieuwe of bestaande ledikanten. Een box is opgebouwd uit veren, deze zorgen voor een goede aansluiting op uw lichaam, omdat de veren allemaal onafhankelijk van elkaar functioneren. De bodem is geschikt voor alle soorten matrassen en bieden een hoog comfort.

Losstaande boxsprings in onze collectie zijn van de merken: Pullman, Avek
Inzet-boxsprings in onze collectie zijn van het merk: Avek

www.pullman.nl , www.avek.nl