Boxsprings

Slapen is iets heel persoonlijks. Ieder mens heeft andere wensen en een ander slaapcomfort. Onze collectie boxsprings is dan ook met zorg samengesteld, en zo opgebouwd dat er voor een ieder een geschikt slaapcomfort te behalen is.

Het kiezen van een bed kunt u niet van een plaatje, of door een advies van een magazine of door een consumenten-test. Waar een ander lekker op ligt,  kan dit door u juist als onprettig worden ervaren. Het is dan ook van groot belang om uitvoerig tijd te nemen, en u optimaal te laten adviseren bij de keuze van een nieuw bed.

U vindt in onze collectie boxsprings van de merken:  Pullman, Eastborn, Clima Comfort, M-line, Viking en Avek.

Viking boxsprings

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 25 jaar garantie op frame en veerbreuk kunnen we dan ook met een gerust hart geven. Met een deskundig oog voor detail hebben we een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed.

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort

Hoe uw bed van Viking beds of Sweden eruit komt te zien daarin bent u natuurlijk helemaal vrij. Maar design is zo veel meer dan alleen de buitenkant! Wij hebben dan ook zeer veel aandacht besteed aan zaken die niet direct zichtbaar zijn maar die u zeker zult voelen. Al onze bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Door het combineren van puur ambachtschap met nieuwe materialen hebben we bedden kunnen creëren die voorbij gaan aan het alledaagse. Met de wetenschap dat onze fabrieken in de provincie Småland staan, waar de inwoners geroemd worden om hun zuinigheid, mag het geen verassing zijn dat we nooit meer berekenen voor onze bedden dan nodig is.

Eastborn boxsprings

Wat verwacht u eigenlijk van uw nieuwe boxspring? Over het antwoord op die vraag heeft u vast al uitgebreid nagedacht. Je wilt natuurlijk een boxspring bed van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fris opstaat. Dan moet het er ook nog eens goed uitzien, en dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral niet minder. Dankzij de heldere prijs- en kwaliteitsopbouw van de Eastborn collectie, vind je makkelijk het boxspring bed dat past bij jouw smaak en binnen jouw budget.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle modellen uit de Eastborn-collectie, maar onderstaande modellen staan werkelijk bij ons opgesteld in onze showroom.

Fashion

Dit model springt eruit! Het model Fashion heeft een modern hoofdbord voorzien van 3 fraaie knopen. De kleurkeuze maakt het bed helemaal eigen. Maak je keuze uit de Easy stoffencollectie om jouw bed te creëren. Met de bijpassende meubelen kunt u uw eigen sfeer creëren zodat u met een goed gevoel de ogen kunt sluiten.

U heeft uw eigen Fashion boxspring v.a € 1799,-

 


BellinghamBellingham

Het model Bellingham geeft je boxspring een frisse, sportieve look. Het vierkante hoofdbord is voorzien van stoere stiksels. In de stofkleur Smile blue krijgt deze boxspring, als je wilt, lichte contrast stiksels voor een echte jeanslook. Natuurlijk is dit model in alle Eastborn stoffen en kleuren te verkrijgen, de stiksels zijn dan toon op toon passend.

U heeft uw eigen Bellingham boxspring v.a. € 2499,-

 

 

Newcastle

Een absolute winnaar met subtiele design look. Het model Newcastle heeft een hoog, recht vormgegeven hoofdbord met een subtiele afronding aan de bovenkant. Dit model is in alle stoffen uit onze collectie leverbaar, waardoor dit prachtige model altijd aansluit bij jouw smaak.

U heeft uw eigen Newcaste boxspring v.a. € 1999,-

 

Sydney

Klassieke luxe voor een betaalbare prijs! Het model Sydney is een klassiek gecapitonneerd hoofdbord, wat je boxspringcombinatie een aantrekkelijke luxe uitstraling geeft. Dit model is leverbaar in alle stoffen uit onze collectie.

U heeft uw eigen Sydney boxspring v.a. € 2999,-

 

 

Brisbane

Eigentijds en stijlvol! Het model Brisbane heeft een subtiel gecapitonneerd hoofdbord, wat in elk interieur tot zijn recht zal komen. De prachtig afgewerkte stiknaden en de verfijnde capitonnering maken dit model tot een eigentijdse klassieker. De keuze voor 1 van onze prachtige stoffen uit de complete collectie maakt dit model helemaal af.

U heeft uw eigen Brisbane boxspring v.a. € 3499,-

Voor meer informatie over de Eastborn boxsprings kijkt u op de website van deze fabrikant van hedendaagse boxspringcombinaties.

 

Pullman boxsprings:

pullman (1)Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupés die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle modellen uit de Pullman-collectie, maar onderstaande modellen staan werkelijk bij ons opgesteld in onze showroom.

pullman_cambridge_sfPullman Cambridge

Dit bed kent een ingetogen, minimalistisch design met een zachte weefstructuur. Pullman Cambridge bestaat uit de combinatie van vaste Goldline boxsprings, Goldline Premier matrassen en het hoofdbord Cambridge.
Hoogte ca. 100 cm, dikte ca. 10 cm en bij de uiteinden ca. 18 cm. Het hoofdbord is aan beide zijden 26 cm breder dan de bestelde maat.
Pullman boxspringcombinatie Cambridge is verkrijgbaar vanaf € 4.449,-.

 

 

 

pm_boxspring_toronto_aPullman Toronto 

De volle uitstraling maakt dit hoofdbord stoer! Het hoofdbord is maar liefst 15 cm breder dan het bed. Diepe horizontale naden geven dit hoofdbord een prachtig reliëfeffect mee. Pullman Toronto bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier Colour matrassen, Comforttopper Silverline Comfortschuim en het hoofdbord Toronto. Het hoofdbord Toronto heeft een hoogte van ca. 122 cm en is aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde bedmaat.
Pullman boxspringcombinatie Toronto is verkrijgbaar vanaf € 3.999,-.

 

 

 

 

M-line boxsprings en slaapsystemen

Runner-vlak-022M-line Runner box 

Kwalitatieve boxspring voor een aantrekkelijke prijs!

M Line introduceert de nieuwe M Line Runnerbox. In een populaire prijsklasse heeft M Line een nieuwe sportieve boxspring. Deze boxspring heeft een ligcomfort die aan de geldende eisen voldoet op het gebied van ondersteuning van de matras en daarmee het lichaam. Deze boxspring heeft een stabiel frame met daarop een verenkern. De matras heeft zo over de volle lengte en breedte de mogelijkheid om zich te vormen naar uw gewenste ligstand. Mooi design, sportief en te kiezen in veel eigentijdse kleuren! De Runner Box is te verkrijgen in een vlakke uitvoering en elektrisch uitvoering. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee solide motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Zo kunt u in de gewenste positie heerlijk ontspannen een boek lezen of relaxed slapen.De Runner Box is met maar liefst negen sprekende kleuren geheel aan te passen op uw wensen!* Daarnaast heeft u keuze uit diverse poten. Met vier onderscheidende hoofdborden zorgt u ervoor dat uw boxspring het centrale meubelstuk in uw slaapkamer wordt. Uw eigen creatie voor uw persoonlijke levensstijl!

 

 

 

m-line multi_motionM-Line Multimotion 1

De Multi Motion 1 blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires.

De vernieuwe Multi Motion I bedbodem

De nieuwe Multi Motion 1 bedbodem is nu voorzien van verbeterde antislip gedeelte en is uitgebreid met extra opties; zoals zijbeugels en voetbord! Multimotion-detail-011De Multi Motion 1 is verkrijgbaar in een vlakke en elektrische variant. De beide varianten hebben hetzelfde design. Deze Multi Motion designbodem kan makkelijk vrijstaand geplaats worden. Ook is de Multi Motion verkrijgbaar als inlegbodem waardoor deze gebruikt kan worden in ieder ledikant.

Elektrisch verstelbare uitvoering
De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard uitgerust met een nekverstelling en een afstandsbediening, deze is optioneel ook draadloos te verkrijgen.

Functionaliteit

Multimotion-detail-10De Multi Motion 1 heeft een hightech frame met een hoge draagkracht. De stille en krachtige motoren van de bodem zijn volledig geïntegreerd in het hoogwaardige frame. Hierdoor is de bedbodem aan deonderkant volledig vrij is en is niets zichtbaar.

Comfort
De Multi Motion 1 bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een mini-pocketveer. Deze unieke, hybride combinatie van de bodem zorgt voor de beste ondersteuning van de matras en daarmee het lichaam. Een goede bedbodem bevordert niet alleen het comfort, maar ook de levensduur van een matras.

Anouk-Hoogendijk1Design
De Multi Motion 1 heeft een uniek design waarbij u met verschillende opties het bed naar uw eigen voorkeur kunt samenstellen. De sierstrip is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar. Daarnaast kunt u onder
andere kiezen uit een zwart of wit hoofdbord, voetbord en voetbeugel.

Kies uit verschillende opties Multi Motion 1
De Multi Motion heeft met zijn unieke design nu nog meer opties, waarbij u het bed helemaal naar uw eigen voorkeur kunt samenstellen. In plaats van een houten omranding is de stand alone bodem voorzien van een hoogwaardig, metalen kader met sierstrip. De sierstrip is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar. Foto-3---7239---M-Line---stand-Beter-Bed-CruquiusDaarnaast kunt u kiezen uit een zwart of wit hoofd- of voetbord. De zij- en voetbeugels bieden u nog meer comfort en functionaliteit.

Catalogus ‘M Line Slaapsystemen’
Wilt u meer informatie over deze boxspring? Bekijk dan deze boxspring in onze uitgebreide‘M Line Slaapsystemen’ catalogus. 

Voor meer informatie wat betreft de M-line boxsprings, bezoek hiervoor de website van M-line

 

AVEK Boxsprings

avek-boxspring-detailBoxspring AVEK E-box

AVEK uit Suirhuisterveen beddenmakers sinds 1927 biedt met E-box kwaliteit die u van AVEK mag verwchten. Deze E-box is complete boxspring aanbieding waarbij AVEK geen concessies heeft gedaan. De E-box is alleen verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering en alleen leverbaar in tweepersoons maten.Deze complete boxspringcombinatie is compleet, bestaande uit: verstelbare boxsprings, matrassen, topmatras(sen) en hoofdbord. Leverbaar in verschillende stoffen en kleuren.
De voordelen op een rijtje:
– Optimaal ligcomfort.
689296– 6-slags pocketvering met 5 comfortzones in het matras.
– 6-slags pocketvering met 5 comfortzones in de boxspring.
– Topmatras 9 cm dik met HR kern.
– Gebruik van hoogwaardige materialen.
– Standaard draadloze RF bediening.
– 60 dagen omruilgarantie op de matraskern.
Van € 4000,-  nu voor € 2795,-  (160 / 180 x 200)(210 / 220 lengte mogelijk tegen meerprijs)