Bedtextiel

Met bedtextiel kan je je slaapvertrek een unieke uitstraling geven. Met vrolijke print of dessins. Of juist een mooie rustige uni of streep. De weving van het doek waarvan de overtrek is gemaakt bepaalt ook of het mooi glad valt of dat het juist wat stugger aanvoelt. Wat men prettig vind is voor een ieder anders. We hebben voor een ieder wat wils, en in ieder budget een keuze.
Ook voor hoeslakens, moltons en lakensets kunt u bij ons terecht.

U vindt bij ons de overtreksets en hoeslakens van het merk Dommelin.
Spreien en hoeslakens verkopen wij van het merk Cevilit.

 

 

Dommelin

Onze gehele lijn van dekbedovertrekken tot en met kussenslopen zijn één geheel en bieden de consument voor al haar vragen over bedtextiel een antwoord. Als het gaat over een mooi dessin, gebruiksgemak of speciale wensen over maatvoering en afwerking, Dommelin biedt de juiste service om hiervoor een oplossing aan te kunnen dragen.
www.dommelin.nl

 

 

 

Cevilit


Cevilit Producten BV uit Twello is al meer dan 50 jaar specialist in bedtextiel. Het assortiment bestaat uit spreien en plaids, hoeslakens en bedsets, molton matrasbeschermers en matrasdekken. Standaardmaten hoeslakens, moltons en matrasdekken leveren zij uit voorraad door heel Nederland. Bijzondere modellen hoeslakens en moltons (bijvoorbeeld toppers en split modellen) confectioneren zij in hun eigen atelier. De productie van spreien is anno 2009 maatconfectie, van oudsher een specialisme van het bedrijf. Behalve de eigen collectie confectioneert Cevilit ook spreien van aangeleverde stoffen. Per stuk voor consumenten of per serie voor projecten. Cevilit staat voor service en kwaliteit en is verkrijgbaar bij de betere beddenspeciaalzaak en woninginrichting.

www.cevilit.nl