Dekbedden

Dekbedden zijn er in vele soorten en maten. Ook de vulling is zeer belangrijk voor het comfort. Vullingen die veel worden gebruikt zijn : Synthetisch, Wol, Dons, Katoen en Bamboe. Ook een belangrijke keuze is de maatvoering van uw dekbed. Vaak is voor ons belangrijk om uw bedmaat te weten zodat wij u een passend advies kunnen geven over een juiste maat.

In onze collectie vindt u dekbedden van Silvana en Gilder

Welk soort dekbed?

Dekbedden zijn er in diverse materialen en maten……

Puur natuur! Een heerlijk dekbed gemaakt van 100% natuurlijke materialen? Met deze Silvana dekbedden kan dat! Want Silvana doet geen concessies: een 100% natuurlijke buitenkant met een 100% natuurlijk binnenkant zorgt voor een weldadige nachtrust. Of het nu om Dons of Wol gaat, we gebruiken de beste materialen.

Anti Allergisch! Heb je last van een huisstofmijtallergie of wil je een dekbed dat de groei van bacteriën en schimmel actief tegengaat? De Silvana dekbedden uit deze collectie zijn dan speciaal voor jou. Zowel de buitenkant als de vulling zijn behandeld tegen huisstofmijt en de dekbedden zijn gemakkelijk wasbaar. Dus je kunt nu met een gerust hart gaan slapen.

Climate Control! De Silvana dekbedden met Climate Control zijn uitermate geschikt voor als je te maken hebt met een fluctuerende lichaamstemperatuur tijdens de nachtrust. Een dun laagje van het innovatieve materiaal Outlast® (ontwikkeld door astronauten) neemt te veel geproduceerde lichaamswarmte op en geeft deze weer af wanneer dat nodig is. Hierdoor heb je het nooit meer te koud of te warm. Ook ideaal voor als je het zelf kouder of warmer hebt dan je partner, maar wel samen onder één dekbed wilt slapen!