Hoofdkussens

 

De keuze voor een hoofdkussen is een ingewikkelde keuze, en voor een ieder zeer persoonlijk. Er zijn veel verschillen in materialen en modellen van de kussens. Van synthetisch tot dons en van wol tot aan latex. Wij bieden u de mogelijkheid om voor de aanschaf uw kussen uitvoerig te testen bij u zelf thuis. Zodat u de zekerheid heeft een juiste keuze te hebben gemaakt.

Wij verkopen kussens van: Silvana, Mline, Texeler, Caresse en Butterfly

 

 

Silvana kussens:

Silvana Support kussens:

Misschien wel het meest bekende kussen van Silvana… Het support kussen. De Silvana Support kussens onderscheiden zich duidelijk van de meer traditionelere hoofdkussens. Dit kussen is uitgevoerd met een actieve neksteun voor optimale ondersteuning, en een contour in de neksteun voor een betere aansluiting op uw lichaam.  Dit hoofdkussen is in 6 hardheden verkrijgbaar en wij beschikken over een testprogramma waarmee u het hoofdkussen eerst thuis kan proberen op uw eigen bed voor dat u deze aanschaft. Verkrijgbaar in de afmetingen 60x70cm / 50x70cm / 60x60cm en tijdelijk in de vorm van een reiskussen.

 

 

Silvana drukverlagende kussens:

Deze Silvana drukverlagende hoofdkussenlijn heeft de functie dat deze de vorm die je hoofd erin drukt korte tijd vast houdt. Het materiaal creëert zo in elke slaaphouding een unieke, drukverlagende pasvorm voor het hoofd en de nekwervels. Een perfecte slaaphouding, maar dan met ongekend comfort: dat is ontspannen in optima forma. Drukverlagende kussens zijn beschikbaar in voorgevormde modellen, maar ook in traditionele los gevulde kussens.

 

 

Silvana dooradembare kussens:

Er zijn vele redenen te bedenken waarom een hoofdkussen dooradembaar zou moeten zijn. Alleen kan niet ieder hoofdkussen helaas aan deze voorwaarde voldoen. Daarom heeft Silvana voor jou een selectie gemaakt met hierin alleen de perfect dooradembare hoofdkussens. Er zijn diverse modellen dooradembare kussens beschikbaar zodat er altijd een passend kussen voor u beschikbaar is.

 

 

Silvana ondersteunende kussens:

Als je van een veerkrachtige ondersteuning houdt heb je met een kussen uit deze Silvana selectie het ideale hoofdkussen in handen. Daarnaast hebben deze vormherstellende hoofdkussens een goede vocht- en warmteregulatie: een bepalende factor voor comfortbeleving. De wasbare buitenkant draagt daaraan nog een steentje bij.

 

 

Silvana temperatuur regulerende kussen:

Onder de buitenkant van het kussen zit een laagje temperatuurregulerend textiel, ontwikkeld door astronauten. Dit textiel heeft de bijzondere eigenschap, dat het overtollige warmte kan opslaan, om deze pas weer af te staan wanneer de lichaamstemperatuur voldoende is gedaald. Op deze wijze reguleert een hoofdkussen, waarin temperatuurregulerend textiel verwerkt is de isolatiewaarde (en daarmee de lichaamstemperatuur). Anders gezegd: het is een hoofdkussen met climate control!

 

Silvana anti-allergische kussens:

Heb je last van een huisstofmijt-allergie dan heeft Silvana deze Silvana hoofdkussens speciaal voor jou geselecteerd. De buitenkant en de vulling van deze hoofdkussens zijn speciaal behandeld tegen huisstofmijt. Dus je kunt nu met een gerust hart gaan slapen. Alle kussens zijn wasbaar op 60 graden en een enkele zelfs in de kookwas waardoor ook huisstofmijt geen enkele kans krijgt zich in uw kussen te nestelen.

 

 

Silvana natuurlijke kussens:

Natuurlijk wil je lekker slapen. En natuurlijk wil je alleen op puur natuurlijke materialen slapen. En met deze Silvana kussens kan dat! Want Silvana doet geen concessies: een 100% natuurlijke tijk met een 100% natuurlijke vulling zorgt voor een weldadige nachtrust.

 

 

 

Kijk gerust eens op de website van Silvana, om elke type kussen in detail te bekijken.

Mline kussens:

Mline Atlethic pillow
Deze innovatieve hoofdondersteuning is ontwikkeld voor de meest veeleisende consument. De vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen en de nek op een juiste manier wordt omsloten. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij, waardoor zenuwen en bloedbanen worden ontzien. Het Athletic Pillow heeft twee hoogtes, waardoor hij geschikt is voor mensen met brede en smalle schouders. De uitholling in het midden van het kussen voorkomt dat het hoofd, bij volledige ontspanning, gaat kantelen. Hierdoor wordt frictie op de halswervel vermeden en ondervinden mensen met nekklachten enorm veel baat bij dit kussen. Ten slotte heeft het kussen een gat in het midden welke de druk op het trommelvlies vermindert en dus schade aan het evenwichtsorgaan voorkomt. De tijk is voorzien van HCC-technologie. De tijk is afritsbaar en wasbaar.

 

Mline Energy pillow I & II 

In de Energy Pillow kussens zitten visco-elastische vlokken, gecombineerd met comforel. De combinatie is gekozen zodat de vlokken niet aan elkaar gaan plakken. Bovendien stimuleert het gebruik van comforel de ventilerende eigenschappen van de kussens. De 3d binnenhoes heeft een rits, waardoor de vulling eenvoudig eruit of juist bijgevuld kan worden. Zo kunnen de hoogte en stevigheid van het Energy kussen worden afgestemd aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Het Energy kussen biedt uitkomst voor mensen die geen voorgevormd kussen willen. De tijk is voorzien van HCC-technologie. De Energy kussens I en II verschillen in hardheid.

 

 

Mline wave pillow I & II

De Wave Pillows I & II zijn ergonomisch gevormde neksteun-kussens. Deze zijn voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op 60 graden wasbare tijk met HCC technologie. De keuze voor de hoogte wordt bepaald door de persoonlijke voorkeur van de consument, lichaamsbouw en het type/de hardheid van het matras. Zowel het Wave kussen I als het Wave kussen II zijn in verschillende hoogtes te leveren en verschillen in hardheid tussen het type I en II.