Ledikanten

Ledikanten zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, kleuren en maten. Wij hebben een selectie ledikanten samengesteld met oog op comfort. Gemak dient nou eenmaal de mens. Alle ledikanten in onze collectie zijn op comforthoogte gemaakt. Dit houdt voor u als consument in dat u de gewenste bodem (zowel elektrisch als vlak) op elke gewenste hoogte kunt installeren in uw ledikant. De soort bodem en matras bepaalt u natuurlijk zelf.

Wij werken met de ledikanten uit de collectie van Jooken & Karel Mintjens.

 

 

 

Nappaz! by Vroomshoop meubelen

Een nieuwe Nederlandse naam brengt u nieuwe Nederlandse producten. Daar staat Nappaz voor, zoals Vroomshoop Meubelen dat al doet sinds 1950. Onze geschiedenis is een lange die opgebouwd en ondersteund wordt door belangrijke pijlers als vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. Met de introductie van Nappaz, trekken we die ijzeren kenmerken door naar een nieuwe, geweldige toekomst.

Onze Trend Collection, die verkrijgbaar is in de betere woonwinkels en beddenspeciaalzaken, is een geheel Nederlandse lijn van duurzame kwaliteitsbedden. Nappaz staat voor Stronger than Nature, en onze bedden zijn dan ook stuk voor stuk pareltjes van design, met aandacht en precisie gemaakt voor de eeuwigheid.

Vroomshoop Meubelen is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van slaapkamermeubelen. Al ruim 60 jaar maken ze slaapkamermeubelen, altijd aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op gebied van stijl en wensen en eisen vanuit de markt. Eén element blijft echter altijd hetzelfde: de solide kwaliteit van de producten.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de complete collectie van Vroomshoop meubelen.

Meddow_front_Meddow Ledikant

De Meddow zal door zijn subtiele maar onmiskenbare details een absolute aanwinst zijn voor onze Trend collectie. Strak, eigenwijs en op comfort hoogte! De verschillende lak kleuren geven het ledikant elke keer weer een andere uitstraling waardoor de Meddow past in ieder interieur. Het ledikant Meddow is een geheel hoogwaardig gelakt bed verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hoogte van de zijde tot de vloer is 46 cm waarbij de matras boven deze zijden hoort uit te steken voor een moderne uitstraling en een comfortabele in- en uitstap. Voor een compleet geheel wordt het nachtkastje in de zelfde kleur gelakt als het ledikant. Het nachtkastje is 55 cm hoog, 41cm breed en voorzien van 2 ruime laden.