Ledikanten

Ledikanten zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, kleuren en maten. Wij hebben een selectie ledikanten samengesteld met oog op comfort. Gemak dient nou eenmaal de mens. Alle ledikanten in onze collectie zijn op comforthoogte gemaakt. Dit houdt voor u als consument in dat u de gewenste bodem (zowel elektrisch als vlak) op elke gewenste hoogte kunt installeren in uw ledikant. De soort bodem en matras bepaalt u natuurlijk zelf.

Wij werken met de ledikanten uit de collectie van Vroomshoop Meubelen en Trecompany.

 

 

 

Vroomshoop meubelen

Vroomshoop Meubelen is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van slaapkamermeubelen. Al ruim 60 jaar maken ze slaapkamermeubelen, altijd aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op gebied van stijl en wensen en eisen vanuit de markt. Eén element blijft echter altijd hetzelfde: de solide kwaliteit van de producten.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de complete collectie van Vroomshoop meubele, de onderstaande modellen hebben wij ook werkelijk in onze showroom staan.

 

Colore Ledikant
Het ledikant Coloré is een geheel hoogwaardig gelakt houten bed in de kleur Alpine wit. In de achterwand zit een luxe paneel verwerkt dat in 7 verschillende kleuren vinyl verkrijgbaar is. De hoogte van de zijde tot de vloer is 42cm waarbij de matras boven deze zijden hoort uit te steken voor een moderne uitstraling en een comfortabele in- en uitstap. Stevige eikenhouten, conische poten ondersteunen de hoeken van dit ledikant en geven het bed een retro touch. Voor een compleet geheel is het nachtkastje ook wit gelakt en voorzien van de conische poot. Als optie kunt u een extra paneel bestellen voor het hoofdeind zodat u van kleur kunt wisselen.

 

Meddow_front_

Meddow Ledikant

De Meddow zal door zijn subtiele maar onmiskenbare details een absolute aanwinst zijn voor onze Trend collectie. Strak, eigenwijs en op comfort hoogte! De verschillende lak kleuren geven het ledikant elke keer weer een andere uitstraling waardoor de Meddow past in ieder interieur. Het ledikant Meddow is een geheel hoogwaardig gelakt bed verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hoogte van de zijde tot de vloer is 46 cm waarbij de matras boven deze zijden hoort uit te steken voor een moderne uitstraling en een comfortabele in- en uitstap. Voor een compleet geheel wordt het nachtkastje in de zelfde kleur gelakt als het ledikant. Het nachtkastje is 55 cm hoog, 41cm breed en voorzien van 2 ruime laden

 

 

Trecompany

De wortels van Trecompany liggen in het jaar 1946. Toen onder de naam Treco, sinds 2009 onder de naam Trecompany. In nauwe samenwerking met ontwerper
Stefan Steenkist is een ledikantenprogramma met bijhorende meubelen ontwikkeld. De programma’s hebben een eigen natuurlijk karakter, zijn warm en toch strak en betaalbaar. De producten van Trecompany zijn vervaardigd van eerlijke, echte materialen zoals massief geolied eiken en roestvrij staal.

 

Trecompany Pure

Het bed Pure van Trecompany blinkt uit in eenvoud. “Hoe meer je weglaat hoe mooier”, vindt ontwerper Stefan Steenkist. “Het bed is stoer en toch sierlijk’. De Pure heeft een solide en sterk frame, met als accent het multiplex dat zichtbaar blijft op de randen. Ledikant Pure is leverbaar met of zonder een hoofdbord. Het bed is in 2 kleuren leverbaar en tegen meerprijs in alle RAL kleuren. Er zijn bijpassende nachtkastjes leverbaar met een lade. De soort bodem en matras bepaalt u natuurlijk zelf.