Marmoleum

 

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

 

 

Duurzaamheid is een sterk punt van Marmoleum,de vloeren gaan gemakkelijk 25 tot 40 jaar mee.Vanwege deze slijtvastheid wordt het product vaak toegepast in ziekenhuizen en scholen. Het resultaat is een praktische vloer met uitstekende antistatische, geluiddempende en hygiënische eigenschappen. Dankzij een vakkundige waterdichte verwerking van de lasnaden is Marmoleum nat te onderhouden Beschadigingen aan het oppervlak vallen nauwelijks op. Sinds Marmoleum ontdekt is door de consument blijkt gebruiksgemak hand in hand te gaan met sfeer en kleur. Dankzij rijkgeschakeerde kleurgroepen is Marmoleum bruikbaar voor iedere woonruimte. Eigentijdse dessins en inspirerende kleuren zorgen voor veelzijdigheid. Met borderranden, mozaïekmotieven en kant- en klare insets geeft u de vloer een persoonlijk tintje. Marmoleum neemt de omgevingswarmte aan en is daarom goed te combineren met vloerverwarming.

Marmoleum wordt in diverse series en uitvoeringen aangeboden.

 

Marmoleum thuissellectie

Forbo-Marmoleum-Sheet-11-RS-MD

Vindt uw inspiratie in het brede kleurenpalet van Marmoleum vloerbedekking.
De nieuwe Marmoleum thuisselectie biedt dankzij het uitgebreide kleuren- en structurenpalet nog meer mogelijkheden om te combineren. Het natuurlijke product heeft voor elke stemming, elke ruimte en elke stijl een passende oplossing.Marmoleum wordt geleverd in 2 meter breed en in diktes van 2,0 en/of 2,5 mm.

 

Marmoleum click

Marmoleum_Click_childrens_bedroom_b

Marmoleum click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, de dikte is ca. 9,8 mme en zijn verpakt in dozen van 7 stuks. (ca. 1,89 m2) Voor decoratieve effecten zijn er ook Marmoleum® click squares: 30 x 30 cm. Deze worden eveneens per 7 stuks geleverd, voor een oppervlakte van ca. 0,63 m2.

 

 

Marmoleum tiles

Forbo-Marmoleum-Tile-RS-MD

 

Marmoleum tegels zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren, in de maten 33,3 x 33,3 cm en 50 x 50 cm. De Marmoleum tegels geven u de vrijheid om een unieke vloer te creëren.

 

Marmoleum Dutch Design

 

Onder de naam Marmoleum Dutch Design werkt Forbo samen met 12 Nederlandse designers.Door de jaren 2005 tot 2010 elke maand een bekende ontwerper zijn/haar eigen kleur, wat een collectie vloeren heeft opgeleverd van twaalf kleuren die de visie van eigentijdse ontwerpers op vloer en toekomst reflecteert.