Zonwering

 

Een passende zonwering is van groot belang om hier het beste van te genieten.
Wij zijn dan ook van mening dat een zonwering altijd een maatwerkproduct is, omdat niets in onze branche standaard is. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing op het gebied van zonwering.

Wij werken met de merken: Sunway, Toppoint, Velux en Verosol.

Wij geven u een impressie van de mogelijke producten:

Horizontale jaloezieën

 

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

 

Rolgordijnen

 

Een uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met rolgordijnen.

 

Plissé gordijn

 

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

 

Duette gordijn

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

 

 

Eclips rolgordijn / Duo rolgordijn

Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Eclips Rolgordijnen / Duo rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Uw Eclips Rolgordijn / Duo rolgordijn wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt de hoogwaardige kwaliteit die u  mag verwachten.

 

 

Gordijnjaloezieën

 

Een gedurfde nieuwe trend in verticale raambekleding. De verticale panelen zijn nieuw en exclusief verkrijgbaar in verschillende breedtes. Voor iedere uittsraling een passende lamel, door u zelf te personaliseren.De collectie Pure & Natural, gebaseerd op hedendaagse ontwerpen, zorgt voor een frisse, nieuwe look.

 

Houten jaloezieën

 

Houten jaloezieën zijn echt een eye-catcher voor uw huis, ze brengen sfeer en warmte in uw interieur. Door de ruime keuze in lamellen, is er voor ieder interieur een houten jaloezie samen te stellen. Door de vele finishing opties kunt u de jaloezie een persoonlijke touch meegeven. Wist u dat er ook houten jaloezieën zijn in hoogglans- en pianolakken? En dat enkele zelfs geschikt zijn om in uw badkamer te hangen?