Matras op maat!

Er zijn veel standaard matrassen te koop. Maar wat als je niet de juiste matras vinden en je ligt er niet lekker op. Het comfort of hardheid is net niet wat je zoekt. Dit kan heel persoonlijk zijn, en kan ook te maken hebben met medische klachten. We hebben de mogelijkheid om met de Segno matras van HML bedding je matras helemaal op maat te maken. Hoe werkt het? In de matras zitten 10 losse modules, deze kunnen verplaatst worden in de matras. Net zo lang tot we de juiste ondersteuning en het perfecte comfort hebben gevonden. Mocht je in de toekomst niet meer lekker liggen of om wat voor reden dan ook is je gewicht veranderd……geen probleem, dan passen we de matras gewoon weer aan met de modules. Eigenlijk is het heel simpel!  Kijk maar op onderstaande foto’s hoe het werkt.

Matras Segno

10-zone pocketveringsinterieur, in 10 losse modules uitgevoerd in diverse comfortklassen. Er kan eenvoudig ter hoogte van de schouders, lenden en heupen de ideale module geplaatst worden. Hierdoor creëert u eenvoudig een voor u optimale setup, de overige modules worden ter hoogte van hoofd, knie en benen geplaatst/opgeborgen, zodat u deze eventueel in een later stadium nog kunt inzetten. De toplaag, voorzien van Enduring soft flex (ESF) foam welke in een apart compartiment geplaatst is, biedt een goede en comfortabele ondersteuning. De tijk (hoes) is een Luxe Organic cotton gevuld met 400 gr./m2 Climawatt vochtregulerend en anti-allergisch Materiaal, welke wasbaar is tot 60⁰C.

Maatwerk

Door de losse modules kunt u met onze slaapspecialisten het perfecte matras samenstellen. De overige modules worden ter hoogte van hoofd, knie en benen geplaatst/opgeborgen, zodat u deze eventueel in een later stadium nog kunt inzetten.

Standaard afmeting

Breedte: 80, 90, 100, 120
Lengte: 190, 200, 210, 220
Hoogte: ca. 26

Opmerkingen

Door de unieke opbouw is het niet mogelijk deze matras te keren. Indien gewenst kan de toplaag in de tijk zelf gekeerd worden door het bovenste compartiment te openen.