De naam FEELGOOD geeft precies aan wat wij willen overbrengen: een sfeervol, huiselijk en goed gevoel bij u thuis met het kleed in de hoofdrol. Een vloerkleed kan een bepalende factor zijn of juist net de finishing touch. Hoe dan ook, een vloerkleed zorgt voor een mooie warme harmonie in de ruimte. Er is met veel zorg aan de ontwikkeling van deze collectie gewerkt.

Wij zijn ervan overtuigd dat u hierdoor lange tijd kunt genieten van uw vloerkleed. Ons team van vakkundige designers verenigd met gespecialiseerde wevers van over de hele wereld, streven continu naar indrukwekkende eindproducten.

De Pallio By Brinker collectie bevat de mooiste Europese handgeweven vloerkleden van 100 % Nieuw-Zeelandse wol. De wevers combineren ambachtelijke technieken met hedendaagse esthetiek om zo prachtige structuren te creëren. Dit resulteert in unieke en tijdloze juwelen van een zeer rijke en zachte high-end uitstraling, waar de zachtheid en kwaliteit van af straalt. De collectie is opgebouwd uit de sub- collecties Pallio Basic en Pallio High.

Pallio Basic

Deze collectie bevat 9 unieke items met elk een eigen weeftechniek en daarmee een eigen look. Alle items zijn verkrijgbaar in 38 kleuren. Bij een aantal kleden kunt u kiezen voor een wollen witte -, wollen zwarte – of sisalkettingdraad.


Pallio High

Deze collectie bevat 12 verschillende structuren met de meest luxe nabewerking. Door het toepassen van onder andere extra viltprocessen zijn deze kleden nóg steviger en duurzamer, terwijl ze de zachtheid behouden. Kies uit 40 kleuren, met als optie – bij vier structuren – een zwarte kettingdraad.