Professionele horren tegen insecten en pollen

Van het voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met ons ruime en diverse aanbod kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. Toppoint horren bieden optimale bescherming tegen insecten, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam en/of deur in uw woning.

Kies de juiste hor

1. Kies voor een raam en/of deurhor
2. Kies uw soort (vast/inzet/rol of pendel/plissé/schuif)
3. Kies uw kleur frame
4. Kies uw gaas

Horren voor alle vormen ramen

Zoekt u voor uw situatie de juiste hor, weet dan dat wij verschillende soorten raamhorren aanbieden, die altijd voor u op maat gemaakt worden. Zo kunt u, afhankelijk of het raam naar binnen of naar buiten opengaat, kiezen tussen een vaste raamhor of rolhor. Bij een dakraam kiest u het best voor een rolhor. Omdat er zowel in de moderne architectuur als in de klassieke bouw regelmatig afwijkende raamvormen voorkomen, hebben wij ook daarvoor passende horen. Dus of u nu een gewoon raam heeft, een rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, bij Toppoint vindt u voor bijna elke raamvorm een hor die u geheel op maat kunt laten maken.

Toppoint horren voor deuren en schuifpuien

Ook voor uw deur heeft Toppoint altijd de juiste hor zoals de zeer populaire plissé hordeur. Zijn er kinderen of huisdieren in huis, dan is de unieke pendel hordeur ideaal. Maar natuurlijk vindt u in ons assortiment horren ook de klassieke scharnierende hordeur en schuifhordeur. Alle hordeuren van Toppoint zijn volledig naar wens op maat samen te stellen.

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het is allemaal mogelijk!

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas heeft Toppoint ook een aantal speciale gaassoorten voor horren in het programma. Zoals het unieke Toppoint Transpatec® gaas dat extra transparant is of het Toppoint petscreen gaas dat extra scheurvast is en ideaal als u huisdieren heeft. Ook hebben we een pollenwerend gaas in ons assortiment dat meer dan 90% van de pollen tegenhoudt, perfect dus voor iedereen die last heeft van hooikoorts!

Wilt u zeer transparant, zelfreinigend gaas? Kies voor Toppoint Transpatec® 

Dit wereldwijde gepatenteerd gaas is uniek. Gemaakt uit een hightech vezel die, zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is, zonder pvc. Bovendien heeft Transpatec® horrengaas een enorm hoge luchtdoorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). Verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast en gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas. Het gaas is voorzien van een speciale, milieuvriendelijke coating waardoor het als het regent en waait, zichzelf schoonmaakt. Deze zelfreinigende werking is zelfs na 5 jaar nog steeds geheel intact. Voor raam- en deurhorren.

Last van hooikoorts? Kies ons Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas

Op basis van het bovengenoemde gaas is een volledig nieuw pollenwerend gaas ontwikkeld met dezelfde eigenschappen. Door een nog fijnere weeftechniek en een speciale behandeling van het gaas wordt meer dan 90% van de pollen tegengehouden terwijl de ventilatie blijft gewaarborgd. Ideaal natuurlijk om de pollen buiten de slaapkamer te houden, zeker wanneer u last heeft van hooikoorts. Voor raamhorren.

Heeft u huisdieren? Kies voor ons extra sterk Toppoint petscreen gaas

Ons Toppoint petscreen gaas wordt ook wel huisdierengaas genoemd. Dit gaas is enorm scheurvast en wel 7 maal sterker dan gewoon horrengaas. Hierdoor is dit gaas zeer geschikt voor horren in de buurt van kleine kinderen en huisdieren. Voor raam- en deurhorren.