Schoonloopmatten

Schoonloopmatten bieden de beste binnenoplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree. Elke dag wordt er onnoemelijk veel vuil en vocht door schoenen verplaatst van de ene naar de andere locatie. Schoenen nemen vuil en vocht mee uw woning of bedrijf in en maken de vloer vies en glibberig. Hierdoor ziet uw interieur er niet langer representatief uit. Daarnaast kan uw vloer hierdoor beschadigd raken. Bovendien kan dit ook veiligheidsrisico’s opleveren. Elke entree van een woning of bedrijf heeft dus bescherming nodig.
Schoonloopsystemen van Coral en Hamat leveren superieure prestaties, zelfs onder zware omstandigheden. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder; het vuil wordt tegen gehouden. Door de subtiele, maar ook uitgesproken dessins en eigentijdse kleuren past de schoonloopmat in ieder interieur. Blankenburgh biedt voor ieder segment een brede collectie. We hebben een uitgebreide collectie schoonloopmatten van Coral en Hamat. Klink op de volgende link voor de online catalogus van Hamat, hier vindt je alles wat ze in collectie hebben.

Wasbare matten

Zoekt u een sterk absorberende mat, dan is een wasbare mat van Hamat de beste oplossing. De mate en snelheid van vuil- en vochtopname is uniek met als gevolg schone en droge voeten na binnenkomst. De Hamat wasbare matten zijn geproduceerd van katoenen, polyester of polyamide garens en wasbaar tot 30 graden in de wasmachine. Hamat biedt van de wasbare matten een zeer brede collectie. Klik op de volgende link om naar het overzicht met wasbare matten te gaan

Buitenmatten

Hamat biedt decoratieve en functionele buitenmatten voor elk seizoen. De Outline-mat is een hoogwaardige buitenmat, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dat geldt ook voor de TopLine-mat. Met de aluminium profielen met borstels houdt de TopLine-mat het zand en grove vuil nog beter buiten de deur. Klik hier voor de pagina met buitenmatten.

Bureaustoelmatten

Bureaustoelmat voor harde vloeren

De speciale kunststof mat beschermt uw laminaat of parketvloer tegen beschadigingen door uw bureaustoel. De mat is aan de onderzijde voorzien van een antisliplaagje, waardoor hij goed op zijn plek blijft liggen. Tip: Zorgt u ervoor dat de vloer goed schoon en droog is voordat u de mat plaatst. Maak de mat en de vloer eronder regelmatig schoon. Hiermee voorkomt u dat er in de loop van de tijd zand of ander vuil onder de mat kruipt waardoor de vloer kan beschadigen.

Bureaustoelmat voor tapijt

Voor alle zachte en hoogpolige vloerbedekkingen, anti-slip oppervlak, onderzijde met anti-slip noppen