PVC vloeren

PVC vloeren kunt u scharen onder de kunststof vloeren. Het voordeel van een kunststof vloer is de vrijheid om met diverse patronen en motieven te werken. Daarnaast is het materiaal erg duurzaam. Wat betreft onderhoudsvriendelijkheid zit dat bij PVC wel goed. De mogelijkheden van PVC zijn enorm. Er zijn 2 verschillende uitvoering. er is PVC welke verlijmd wordt op een daarvoor geschikte uitgevlakte vloer. Denk hierbij aan een cementdekvloer die is geëgaliseerd. En er is PVC wat zwevend gelegd kan worden, een vloer met een zogeheten click systeem. Beide uitvoeringen zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, daarbij heeft de PVC vloer die verlijmd wordt de beste warmte geleiding. Wij zijn dealer van Coretec, Therdex, IPC vloeren, Hebeta, Viva Floors en onze eigen Blankenburgh Home collectie

Laminaat vloeren

U kunt kiezen voor laminaat als harde vloerbedekking in uw project om een ‘hout look’ te creëren. Maar laminaat is er tegenwoordig ook in de ‘steen look’. Een laminaat vloer heeft een harde kunststof toplaag en een basis van hout (MDF). Een laminaatvloer is uitermate geschikt voor ruimtes waar veel ‘verkeer’ plaats vindt. Denk aan een woonkamer, keuken, kantoor of keuken. Laminaat is ook relatief onderhoudsarm. Laminaat is er in vele uitvoeringen, denk hierbij aan de afmeting van de plank of tegel, het reliëf, zonder of met v-groef………alles is mogelijk. We zijn dealer van Sensa laminaat

Marmoleum vloeren

Mooi voor binnen. Goed voor buiten.
Ontdek de natuurlijke schoonheid van een CO2 neutraal geproduceerde vloerbedekking met onze Marmoleum Marbled collectie. De nieuwe collectie perfectioneert het klassieke gemarmerde patroon tot 5 boeiende, organische designs in een zeer veel kleuren. De kleurcombinaties zijn veelzijdig in gebruik en combineren perfect met andere materialen zoals hout en steen.

Marmoleum staat voor een wandeling door de natuur. De collectie herinnert ons aan kleuren en structuren die aanwezig zijn in de bossen, de bergen, de velden… Er is geen andere vlakke veerkrachtige vloer die verkrijgbaar is in zoveel kleuren. De verschillende dessins kunnen moeiteloos worden gecombineerd of op zichzelf worden gebruikt.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op Marmoleum.nl

Marmoleum Click vloeren

Onze Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en simpel te onderhouden. Het gladde oppervlak is makkelijk schoon te maken terwijl de prachtige kleuren niet vervagen met de tijd. Marmoleum Click is beschikbaar in 23 kleuren en 3 paneel groottes wat de deur opent voor een unieke vloer.

Marmoleum Click verbetert tevens de leefomgeving voor mensen met allergieën zoals astma. Niet alleen is Click anti-statisch (en daarmee makkelijk stofvrij te houden) maar bevat het ook de bacteriostatische eigenschappen zodat bacteriën geen kans krijgen.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op Marmoleum.nl