Blankenburgh Wonen: Dé woon- en slaapspecialisten van Zeeland

Wij zijn een enthousiast en gedreven bedrijf met een gevestigde naam in onze branche met een filiaal aan de Gildeweg 21 in Vlissingen en een vestiging op de woonboulevard van Middelburg.  In de winkel in Vlissingen vindt u een ruime collectie woninginrichting en een breed aanbod in bedden, boxspring, matrassen en gerelateerde goederen. De winkel op de Mortiereboulevard is gevestigd boven het voormalig restaurant van LaPlace midden op de woonboulevard. Hier vindt u ook weer een ruime collectie met woninginrichting. Wij hebben ruim 75 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting en slapen. Wij zijn werkzaam door geheel Zeeland en ver daarbuiten.  Wij komen bij u thuis om samen met u tot een mooi geheel te komen. We meten alles deskundig in, onze monteur hangt alles met precisie op, monteert uw bed en onze stoffeerder legt vakkundig uw vloer. We werken uitsluitend met ons eigen personeel.

Blankenburgh wonen in Middelburg

U vindt bij ons een ruim aanbod in hedendaagse woninginrichtingsartikelen. Zoals o.a. gordijnen, zonwering en vloeren. Op het gebied van gordijnen treft u diverse keuzes in vitrages, in-betweens en overgordijnen. Alle gordijnen worden met de grootste zorg uitgezocht, ingemeten en naar uw wens geconfectioneerd, en dat alles zonder bijkomende kosten. De wereld van de zonwering is eigenlijk eindeloos, het is dan ook van belang om u goed te laten informeren naar de mogelijkheden om in uw eigen situatie het goede product te kiezen. Laat u informeren in onze uitgebreide zonweringshoek, of ter plaatse bij u thuis door één van onze medewerkers. Vloeren hebben we in alle soorten en maten. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Van tapijt en vinyl tot aan marmoleum, laminaat of de populaire pvc stroken. Omdat iedere situatie anders is is het voor u van belang dat u waarde kan hechten aan een goed en eerlijk advies. Dat is dan ook precies van ons mag en kan verwachten.

Blankenburgh wonen en slapen in Vlissingen

Naast onze vernieuwde afdeling met vloeren, zonwering en gordijnen beschikken wij over een ruime slaapstudio waar u terecht kan voor alles op het gebied van slapen. U vindt een ruime collectie met boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems en bedtextiel. Omdat ieder mens ander is qua bouw, gewicht en wensen vinden wij het belangrijk goed naar uw wensen te luisteren en dan samen te zoeken naar een gepast slaapsysteem, of dit nu gaat om een geheel nieuw systeem of voor de vervanging van uw dekbed of matras. In de grootste slaapstudio van Zeeland kunt u in een rustige ambiance uw matras testen. Wij helpen u graag met onze expertise.

Kom eens langs!

Wij heten u van harte welkom in onze showroom zodat u kunt ervaren wat wij u kunnen bieden. Uiteraard in ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie of thee! Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om een bezoek te brengen aan onze showroom dan kunnen we ook bij u thuis komen! We kunnen ons voorstellen dat u misschien wel erg druk bent en tijdens onze normale openingstijden niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken! Neem dan gerust contact met ons op en dan maken we buiten onze reguliere openingstijden een afspraak met u. Om alvast wat sfeer te proeven kijk dan onderstaande video eens 

Relax! and the living is easy