Laminaat

 

Laminaat valt onder de omschrijving harde vloerbedekking, gelijk met houten vloeren, tegels en plavuizen. Laminaat is de laatste jaren de snelst groeiende productgroep en dat is niet voor niets.
De uitstraling van laminaat is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te zien is. De voordelen van laminaat geven de doorslag om voor dit soort vloeren te kiezen.

 

Quickstep laminaat

foto_800Met Quick-Step laminaat schep je een echt fantastische woning en kun je ervan genieten, in de wetenschap dat je vloer gemaakt is om te leven… Quickstep is één van de bekendste laminaatmerken op de markt en blijft trendsetter in het aanbod van verschillende stucturen , dessins en prints.

Ontdek wat deze vloeren van uitmuntende kwaliteit u kunnen bieden. Alle Quickstep vloeren zijn voorzien van het hoogwaardige Uniclic Click systeem.

Bekijk zelf wat de beste vloer is die bij u past met de unieke Quickstep floorfinder.

 

Douwes Dekker laminaat

ddekkerEen vloer met karakter!

Wie een nieuwe vloer uitzoekt, kijkt altijd naar het karakter van de vloer en wat het beste bij de woonbeleving past. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaat  vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker de juiste keuze.

Douwes Dekker is bekend van het RTL woonmagazine televisieprogramma.

 

Wineo laminaat

wineo3Thuis is de plaats waar men zich overal goed wil voelen. Daarbij horen niet alleen de ideale vier wanden en een mooie inrichting: bij een echt thuisgevoel hoort ook de vloerbedekking die bij de levensstijl past en die de perfecte basis voor het alledaagse leven biedt. Betrouwbaar en zeker. Wij noemen dat „Stage of Life“ – en wineo staat precies hiervoor: de juiste vloer voor het individuele woongevoel, levendig, creatief en toch zeer functioneel. wineo is uw persoonlijke partner voor hoogwaardige bedekkingen, die het leven en zijn eisen kent en daarbij zo sympathiek is dat men hem heel graag laat intrekken. Kortom, het perfecte podium voor het leven.

Bekijk de vloer van uw keuze in de online roomplanner, eventueel zelfs in uw eigen ruimte!

 

Ambiant laminaat

Ambiant_Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs.Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

Ambiant levert laminaatvloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart.

 

Beautifloor laminaat

BeautyfloorLaminaatvloeren zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd want laminaatvloeren worden steeds beter. Ook de decors worden steeds authentieker. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Installatie van een laminaatvloer op vloerverwarming is geen enkel probleem, belangrijk is wel om de vloerverwarmingsinstructies in acht te nemen. Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers en keukens. Afhankelijk van de toepassing ontvangt u vijftien tot twintig jaar garantie.

 

 

Berryalloc laminaat

Berryalloc2BerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten.  tandaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer. Laminaat om aan alle verwachtingen te voldoen.

 

 

Meister laminaat

Meister

Een steenuiterlijk van travertijn tot marmer of planken in de authentieke landhuisstijl – MEISTER-laminaatvloeren bieden wooncultuur. Deze vloeren overtuigen echter niet alleen door uiterlijk en gevoel. Wij hebben bij de ontwikkeling van onze laminaatvloercollecties met name aan het dagelijkse gebruik gedacht. MEISTER-laminaatvloeren zijn daarom bijzonder robuust. Dat ze bovendien milieuvriendelijk zijn, bewijst de „Blauer Engel”, het keurmerk dat aan al onze vloeren is toegekend.