Laminaat

 

Laminaat valt onder de omschrijving harde vloerbedekking, gelijk met houten vloeren, tegels en plavuizen. Laminaat is de laatste jaren de snelst groeiende productgroep en dat is niet voor niets.
De uitstraling van laminaat is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te zien is. De voordelen van laminaat geven de doorslag om voor dit soort vloeren te kiezen.

 

Quickstep laminaat

foto_800Met Quick-Step laminaat schep je een echt fantastische woning en kun je ervan genieten, in de wetenschap dat je vloer gemaakt is om te leven… Quickstep is één van de bekendste laminaatmerken op de markt en blijft trendsetter in het aanbod van verschillende stucturen , dessins en prints.

Ontdek wat deze vloeren van uitmuntende kwaliteit u kunnen bieden. Alle Quickstep vloeren zijn voorzien van het hoogwaardige Uniclic Click systeem.

Bekijk zelf wat de beste vloer is die bij u past met de unieke Quickstep floorfinder.

www.quick-step.nl/nl-nl/zoek-een-verkooppunt/blankenburgh-wonen-en-slapen

Ambiant laminaat

Ambiant_Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

Ambiant levert laminaatvloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart.

Beautifloor laminaat

BeautyfloorLaminaatvloeren zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd want laminaatvloeren worden steeds beter. Ook de decors worden steeds authentieker. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Installatie van een laminaatvloer op vloerverwarming is geen enkel probleem, belangrijk is wel om de vloerverwarmingsinstructies in acht te nemen. Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers en keukens. Afhankelijk van de toepassing ontvangt u vijftien tot twintig jaar garantie.

 

 

Berryalloc laminaat

Berryalloc2BerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten.  tandaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer. Laminaat om aan alle verwachtingen te voldoen.

 

 

Meister laminaat

Meister

Een steenuiterlijk van travertijn tot marmer of planken in de authentieke landhuisstijl – MEISTER-laminaatvloeren bieden wooncultuur. Deze vloeren overtuigen echter niet alleen door uiterlijk en gevoel. Wij hebben bij de ontwikkeling van onze laminaatvloercollecties met name aan het dagelijkse gebruik gedacht. MEISTER-laminaatvloeren zijn daarom bijzonder robuust. Dat ze bovendien milieuvriendelijk zijn, bewijst de „Blauer Engel”, het keurmerk dat aan al onze vloeren is toegekend.