Laminaat

 

Laminaat valt onder de omschrijving harde vloerbedekking, gelijk met houten vloeren, tegels en plavuizen. Laminaat is de laatste jaren de snelst groeiende productgroep en dat is niet voor niets.
De uitstraling van laminaat is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te zien is. De voordelen van laminaat geven de doorslag om voor dit soort vloeren te kiezen.

 

Quickstep laminaat

foto_800Met Quick-Step laminaat schep je een echt fantastische woning en kun je ervan genieten, in de wetenschap dat je vloer gemaakt is om te leven… Quickstep is één van de bekendste laminaatmerken op de markt en blijft trendsetter in het aanbod van verschillende stucturen , dessins en prints.

Ontdek wat deze vloeren van uitmuntende kwaliteit u kunnen bieden. Alle Quickstep vloeren zijn voorzien van het hoogwaardige Uniclic Click systeem.

Bekijk zelf wat de beste vloer is die bij u past met de unieke Quickstep floorfinder.

www.quick-step.nl/nl-nl/zoek-een-verkooppunt/blankenburgh-wonen-en-slapen

Beautifloor laminaat

BeautyfloorLaminaatvloeren zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd want laminaatvloeren worden steeds beter. Ook de decors worden steeds authentieker. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Installatie van een laminaatvloer op vloerverwarming is geen enkel probleem, belangrijk is wel om de vloerverwarmingsinstructies in acht te nemen. Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers en keukens. Afhankelijk van de toepassing ontvangt u vijftien tot twintig jaar garantie.