Matrassen

De keuze van een matras is een zeer persoonlijke ervaring. Ieder mens is anders qua bouw en gewicht. Dat kan voor u ook inhouden dat u bijvoorbeeld de voorkeur kan hebben voor een ander matras als bijvoorbeeld uw partner. Vaak is het materiaal waarvan uw matras word gemaakt van belang voor het comfort. De meest voorkomende matras is ongetwijfeld de pocketveringsmatras. Daarnaast zijn comfortschuim-,  latex- en hybridematrassen veel gebruikte matrassen.

  • Pocketveringsmatrassen hebben een kern van veren en bieden een goede ondersteuning en ventilatie.
  • Comfortschuimmatrassen hebben een kern van schuim. meestal worden deze matrassen voorzien van zones voor de beste ondersteuning
  • Latexmatrassen zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke latex. Ze bieden een goede ondersteuning en zijn comfortabel. Ze zijn ideaal voor mensen met allergieën, omdat ze hypoallergeen zijn.
  • Hybride matrassen combineren schuim- en vering technologie om het beste van twee werelden te bieden. Ze bieden goede ondersteuning, drukverlichting en ventilatie.

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals uw slaaphouding, lichaamsgewicht, lichamelijke klachten en eventuele slaapproblemen. Het is ook belangrijk om een matras te kiezen van goede kwaliteit en duurzaamheid, omdat u er elke nacht op slaapt en het dus een belangrijke investering is voor uw gezondheid en welzijn.

Voor onze Pullman matrassen klik hier / voor onze Eastborn matrassen klik hier