Ledikanten

Ledikanten zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, kleuren en maten. Wij hebben een selectie ledikanten samengesteld met oog op comfort. Gemak dient nou eenmaal de mens. Alle ledikanten in onze collectie zijn op comforthoogte gemaakt. Dit houdt voor u als consument in dat u de gewenste bodem (zowel elektrisch als vlak) op elke gewenste hoogte kunt installeren in uw ledikant. De soort bodem en matras bepaalt u natuurlijk zelf.

Ledikant Bronx

Prachtig ledikant Bronx met stoere scheuren in het eiken fineer. Leverbaar met nachtkastjes, nachttafeltjes, commode, spiegel en een kledingkast. Ledikant Bronx is uitgevoerd hout in fineer met donkergrijs staal. Leverbaar in 6 houtkleuren

Comfort dag en nacht

Het hoofdbord is uitgerust met een handige USB-aansluiting en stopcontact. Het inpluggen van GSM, nachtlampjes of wekkerradio was nog nooit zo eenvoudig. Zo behoort zoeken in het donker naar het stopcontact om je GSM op te laden definitief tot het verleden.

Reading is dreaming with open eyes

Bijhorende handige led-leeslampjes zijn apart te verkrijgen en perfect te monteren op het hoofdbord.

Young urban Industrial

Materialen als karakter eikenfineer en elementen van staal worden gecombineerd met krachtige vormen en ruwe oppervlakken. Een gedurfde combinatie die uniek is in de slaapkamer. Het metaal vormt de rode draad doorheen het volledige slaapprogramma. (deze kast hebben we niet in onze showroom staan)

Ledikant Mondeo

In het ledikant Mondeo wilt u maar al te graag wakker worden!

Dit prachtige ledikant, met afgewerkt hoofdbord en zijn mooie afgeronde vormen is een echte blikvanger voor uw slaapkamer.

Een slaapkamer in een tijdloos maar toch strakke uitstraling gecombineerd met een leuke bepalende kleur. Het ledikant Mondeo van van OS slaapkamers gecombineerd met een bijpassend nachtkastje en eventueel een commode.

  • Ledikant in meerdere kleuren en maten leverbaar.
  • Hoofdbord 25 cm breder als bedmaat, hoogte 90 cm.
  • Hoogte verstelbare bodemdragers.
  • Bedrand hoogte 47 cm.
  • Afgeronde hoeken.
  • Moderne retro vormgeving.
  • Nachtkastje 2 laden,¬† B50 x D35 x H61 cm.
  • Commode 4 laden, B100 x D50 x H82 cm.
  • Standaard kleuren: Eiken naturel, Weng√©, Beuken, Signaalrood (RAL 3001), Alpine wit (RAL 9003), Zwart op eiken, Zwart-grijs (RAL 7021), Muis-grijs (RAL 7005), alle RALkleuren hebben meerprijs.