Matrassen

De keuze van een matras is een zeer persoonlijke ervaring. Ieder mens is anders qua bouw en gewicht. Dat kan voor u ook inhouden dat u bijvoorbeeld de voorkeur kan hebben voor een ander matras als bijvoorbeeld uw partner. Vaak is het materiaal waarvan uw matras word gemaakt van belang voor het comfort. De meest voorkomende matras is ongetwijfeld de pocketveringsmatras. Daarnaast zijn comfortschuim,  latex en traagschuim matrassen veel gebruikte matrassen.

Pullman matrassen

Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

Alle Pullman matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.

Innersleep matrassen

Innersleep backbone matrassen hebben een unieke opbouw van de kern. De matraskern bestaat uit drie verschillende lagen koudschuim met als middelste laag een backbone (ruggengraat). Deze exclusieve backbone laag golft door het matras waardoor er ondersteuning is op de punten waar dat nodig is en het ontlast op de andere punten. Het biogreen backbone matras heeft een drukverlagende bovenlaag van traagschuim waarin in natuurlijke olie is verwerkt van de Ricinusplant. Hierdoor is het Innersleep Biogreen traagschuim niet temperatuurgevoelig, waardoor het matras altijd dezelfde stevigheid zal hebben.