Bij u thuisVrijblijvend advies bij u thuis

De inrichting van een woning is voor vele mensen een moeilijk aspect. Terwijl het voor ons de normaalste zaak van de wereld is. Onze mensen  hebben jarenlange ervaring, en vinden het een enorme voldoening om dit aspect samen met u te verwezenlijken. Zij beschikken over de benodigde kennis en weten hun weg te bewandelen.  Dit betekend dat u met de inrichting volledig wordt ontzorgd en dat u uw aandacht en energie kunt besteden aan andere zaken, we hebben het immers allemaal al druk genoeg.

Het voordeel van het “het bij u thuis ” bezoeken is dat wij ter plaatse bij u kunnen kijken welke kenmerken uw in te richten ruimte bevat, welke stijl u als prettig ervaart en hoe is een ruimte ingedeeld. Dit kunnen allemaal factoren zijn die een beslissing kunnen beïnvloeden.

Wij vinden bij het geven van een advies, op de eerste plaats dat u als gebruiker en bewoner zich prettig voelt in uw eigen omgeving. U moet zich uiteindelijk wel “thuis” voelen in uw eigen woning. Tevens biedt het het voordeel dat als wij ter plaatse zijn wij direct de maatvoering voor de gewenste inrichting kunnen opnemen en verwerken tot een vrijblijvende prijsopgave, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk voor u, maar uiteraard ook voor ons!

Wij werken samen aan uw inrichting!