Zonwering

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. En het plaatsen van raamdecoratie is meer dan alleen het plaatsen hiervan. Met onze binnenzonweringscollectie zorg je ervoor dat je raampartij onderdeel is van je huis, zodat je iedere dag opnieuw kunt genieten. Onze collectie wordt op maat gemaakt met de beste materialen en is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, stof, kunststof en aluminium. Beleef, voel en zie onze prachtige collectie en maak van jouw huis je ultieme droomhuis. Wij zijn dan ook van mening dat een zonwering bijna een maatwerkproduct is, omdat er bijna niets standaard is. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing op het gebied van zonwering. Wij werken met de merken: Sunway, Multisol, Blend en Verosol. In beide winkels vindt u de Sunway Exposure store met een uitgebreid gamma aan zonwering. Hieronder een overzicht van alle verschillende types zonwering die in onze collectie te vinden zijn.

Nubus® Shades

SUNWAY® presenteert met trots haar unieke nieuwe collectie: Nubus® Shades.
Nubus® Shades bestaan uit paneel- en rolgordijnen en zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunststof. Nubus® Shades worden afgewerkt met aluminium baleinen, voor een chique uitstraling. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

4 unieke structuren!

Nubus® Shades zijn gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Dit resulteert in een hoogwaardig en modern kunststof dat prachtig hangt en zorgt voor een mooie lichtfiltering.

Nubus® Shades zijn leverbaar in 4 verschillende structuren: Cloud, Misty, Ice en Frost. Deze structuren hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Alle structuren zijn leverbaar in wit. Misty, Ice en Frost zijn ook leverbaar in een mooie kleurenserie met serene naturellen en prachtige heldere kleuren als blauw, terra en geel. Daarnaast zijn er een vijftal tijdloze dessins.

Nubus® Shades is een exclusief product van Sunway!

Duette Shades

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

Plisse’s

Plisse’s, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmte reflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn echt een Eye-catcher voor uw huis, ze brengen sfeer en warmte in uw interieur. Door de ruime keuze in lamellen, is er voor ieder interieur een houten jaloezie samen te stellen. Door de vele finishing opties kunt u de jaloezie een persoonlijke touche meegeven. Wist u dat er ook houten jaloezieën zijn in hoogglans- en piano lakken? En dat enkele zelfs geschikt zijn om in uw badkamer te hangen?

Eclips, multishades of duo-rolgordijnen

Eclips rolgordijnen, verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Eclips Rolgordijnen / Duo rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Uw Eclips Rolgordijn / Duo rolgordijn wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt de hoogwaardige kwaliteit die u  mag verwachten.

Vouwgordijnen

Met Vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? U bepaalt zelf het zicht naar buiten. Keuze uit prachtige stoffen van natuurlijke linnen en katoen. Deze stoffen passen prachtig in landelijke interieurs en interieurs ingericht met natuurlijke materialen. Warme velours en chique glanzende stoffen geven uw interieur allure en klasse. Naast effen stoffen bevat deze collectie ook prachtige dessins, van subtiele patronen en klassieke dessins tot ware Eye-catchers.

Rolgordijnen

Rolgordijnen, een uitgebreide collectie hoogwaardige stoffen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met rolgordijnen.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloezie breedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. SUNWAY® en Toppoint bieden met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

Paneelgordijnen in verschillende transparanties

Paneelgordijnen  zijn te verkrijgen in drie transparanties: transparant, half-transparant en dicht.

  • Transparante paneelgordijnen bieden een goede lichtinval en daarnaast kunt u genieten van het uitzicht.
  • Een half-transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Het licht wordt mooi gefilterd en er is een aangename mate van privacy.
  • Een dichte stof laat zeer weinig licht door als het paneelgordijn gesloten is en biedt daarom veel privacy.

Creëer uw eigen paneelgordijn

Er zijn veel mogelijkheden voor de invulling van uw paneelgordijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een dichte en transparante stof te combineren. Ook is het mogelijk om een afwijkende kleurbaan in uw paneelgordijn toe te passen.

De finishing geeft u door het toevoegen van baleinen van aluminium. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven uw paneelgordijn een strakke design uitstraling.

Design techniek

Paneelgordijnen worden geleverd met een slanke rail en kunnen voorzien worden van een aluminium onderlat en aluminium baleinen. Er zijn verschillende comfortabele bedieningsvormen.
De hoogwaardige materialen geven het paneelgordijn een chique uitstraling.

Roomdivider

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Het is niet alleen een perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, een paneelgordijn is ook zeer goed toepasbaar als roomdivider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.