Zonwering

Een passende zonwering is van groot belang om hier het beste van te genieten. Wij zijn dan ook van mening dat een zonwering bijna altijd een maatwerkproduct is, omdat er bijna niets standaard is. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing op het gebied van zonwering. Wij werken met de merken: Toppoint, Sunway, Catch, Velux en Verosol.

Duette Shades

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

Plisse’s

Plisse’s, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmte reflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn echt een Eye-catcher voor uw huis, ze brengen sfeer en warmte in uw interieur. Door de ruime keuze in lamellen, is er voor ieder interieur een houten jaloezie samen te stellen. Door de vele finishing opties kunt u de jaloezie een persoonlijke touche meegeven. Wist u dat er ook houten jaloezieën zijn in hoogglans- en piano lakken? En dat enkele zelfs geschikt zijn om in uw badkamer te hangen?

Eclips rolgordijnen

Eclips rolgordijnen, verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Eclips Rolgordijnen / Duo rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Uw Eclips Rolgordijn / Duo rolgordijn wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt de hoogwaardige kwaliteit die u  mag verwachten.

Vouwgordijnen

Met Vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? U bepaalt zelf het zicht naar buiten. Keuze uit prachtige stoffen van natuurlijke linnen en katoen. Deze stoffen passen prachtig in landelijke interieurs en interieurs ingericht met natuurlijke materialen. Warme velours en chique glanzende stoffen geven uw interieur allure en klasse. Naast effen stoffen bevat deze collectie ook prachtige dessins, van subtiele patronen en klassieke dessins tot ware Eye-catchers.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloezie breedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Rolgordijnen

Rolgordijnen, een uitgebreide collectie hoogwaardige stoffen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met rolgordijnen.