wie zijn wij  Een kijkje in de keuken van Blankenburgh wonen en slapen. Dé woon- en slaapspecialisten van Zeeland!

Wij zijn een enthousiast en gedreven bedrijf met een gevestigde naam in onze branche met een filiaal aan de Gildeweg 21 in Vlissingen en een vestiging op de woonboulevard van Middelburg.  In de winkel aan de Gildeweg 21 in Vlissingen vindt u een ruime collectie woninginrichting en een breed aanbod in bedden, boxspring, matrassen en gerelateerde goederen. De winkel op de Mortiereboulevard is gevestigd boven het restaurant LaPlace midden op de woonboulevard. Hier vindt u ook weer een ruime collectie met woninginrichting. Wij hebben al ruim 75 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting en slapen. Wij zijn werkzaam door geheel Zeeland en ver daarbuiten.

U vindt bij ons een ruim aanbod in hedendaagse woninginrichtingsartikelen. Zoals o.a. gordijnen, zonwering en vloeren. Op het gebied van gordijnen treft u diverse keuzes in vitrages, in-betweens en overgordijnen. Alle gordijnen worden met de grootste zorg uitgezocht, ingemeten en naar uw wens geconfectioneerd, en dat alles zonder bijkomende kosten. De wereld van de zonwering is eigenlijk eindeloos, het is dan ook van belang om u goed te laten informeren naar de mogelijkheden om in uw eigen situatie het goede product te kiezen. Laat u informeren in onze uitgebreide zonweringshoek, of ter plaatse bij u thuis door één van onze medewerkers. Vloeren hebben we in alle soorten en maten. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Van tapijt en vinyl tot aan marmoleum, laminaat, de populaire pvc stroken of parket. Omdat iedere situatie anders is is het voor u van belang dat u waarde kan hechten aan een goed en eerlijk advies. Dat is dan ook precies van ons mag en kan verwachten.

Naast onze afdeling met woninginrichtingsproducten beschikken wij over een ruime slaapstudio waar u terecht kan voor alles op het gebied van slapen. U vindt een ruime collectie met boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems en bedtextiel. Omdat ieder mens ander is qua bouw, gewicht en wensen vinden wij het belangrijk goed naar uw wensen te luisteren en dan samen te zoeken naar een gepast slaapsysteem, of dit nu gaat om een geheel nieuw systeem of voor de vervanging van uw dekbed of matras. In de grootste slaapstudio van Zeeland kunt u in een rustige ambiance uw matras testen. U kunt bij ons kiezen uit ongeveer 50 verschillende matrassen. Wij helpen u graag met onze expertise.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom zodat u kunt ervaren wat wij u kunnen bieden. Uiteraard in ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie of thee!

ons team

Jeroen Blankenburgh – verantwoordelijk voor in- en verkoop, boekhouding, service, algehele leiding

Peter Blankenburgh – verantwoordelijk voor in- en verkoop Interieurafdeling, klant bezoeken, algehele leiding voor de winkel aan de Mortiere boulevard

Miranda Vreeke – interieur advies, verkoop, specialisme gordijnen, zonwering en vloeren

Michel Rodermond – verkoop, gespecialiseerd in de afdeling slapen

Jos Peeters – verantwoordelijk voor alle montage werkzaamheden betreffende het installeren van railsen, roedes, gordijnen, binnenzonwering, en het bezorgen en monteren van boxsprings, ledikanten en matrassen.

Hoe wij te werk gaan Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact

Graag willen wij ons onderscheiden door er echt te zijn voor onze klanten. Hierbij is een luisterend oor en een oplossingsgerichte aanpak gewenst. Omdat ons vak veel maatwerk bevat is het goed om ons in te leven in uw situatie. Peter Blankenburgh komt bij u thuis om de situatie ter plaatse te bekijken. Hij bekijkt de situatie met een technisch oog of ook alles op de manier zoals u dat voor ogen heeft geplaatst kan worden! Alle uitgekozen producten worden door hem deskundig ingemeten. Ook kan hij helpen en adviseren om de juiste keuze te maken. Dit kan zijn over te kiezen producten, maar ook voor kleur en / of materialen. Graag zijn wij open en duidelijk naar onze consument zodat u op de hoogte bent over hetgeen wat u van ons mag verwachten. Wij komen altijd vrijblijvend een maat van een product opnemen zodat wij u ook van tevoren kunnen vertellen wat u te wachten staat qua kosten, maar ook qua uitvoering en resultaat.