Matrassen

De keuze van een matras is een zeer persoonlijke ervaring. Ieder mens is anders qua bouw en gewicht. Dat kan voor u ook inhouden dat u bijvoorbeeld de voorkeur kan hebben voor een ander matras als bijvoorbeeld uw partner. Vaak is het materiaal waarvan uw matras word gemaakt van belang voor het comfort. De meest voorkomende matras is ongetwijfeld de pocketveringsmatras. Daarnaast zijn latex en traagschuim-matrassen veel gebruikte matrassen. Hieronder zullen wij wat dieper ingaan op de soorten matrassen en leveranciers waar wij mee werken.

Dit zijn AVEK, Pullman, M-line, Clima Comfort, Nature comfort en Matrair. Binnenkort zullen wij nog een aanvulling op deze collectie toevoegen.

 

 

AVEK matrassen:

AVEK AUTODe Avek matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod in matrassen in verschillende collecties en geven je graag persoonlijk advies. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, afdeklagen en afmetingen. Zo creëer je gemakkelijk jouw persoonlijke matras die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt. Nadat je bij ons je bed hebt samengesteld, maken de vakmensen van Avek  deze op maat in hun eigen fabriek. Wij hebben de complete collectie van Avek in onze test studio liggen. Hiermee zijn we uniek in Nederland

Alle AVEK matrassen worden geleverd met een omruilgarantie van 60 dagen!
Vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs.

 

AVEK-MATRAS-BRONZEAvek Bronze matras

De Bronze is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met verschillende luxe afdeklagen verkrijgbaar. Daarmee maak je je matras persoonlijk. Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen. Je slaapt fris en aangenaam op de Avek Bronze matras. Een comfortabele matras, voorzien van luxe afdeklagen aan beide zijden. Deze keerbare matras heeft vijf comfortzones en van nature een aangename ligkarakteristiek. Bronze biedt aan vele mensen een goede ligging.

Er is voor elke slaapwens een Bronze:

Type 100 is voor de liefhebber van een veerkrachtig matras. Kies een type 200 als je behoefte hebt aan een matras dat de druk op je lichaam verlaagt. Voor een optimaal comfort en ventilatie is type 300 de juiste keuze.

Om de Bronze helemaal op jezelf af te stemmen, kun je kiezen uit een standaard of stevige matraskern. In combinatie met een Avek spiraalbodem of boxspring geniet je van optimaal slaapcomfort.

 

AVEK-MATRAS-PRATAAvek Prata matras

Hou je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

De Avek Prata biedt een uitstekend geventileerde en gezonde nachtrust. De hoogwaardige pocketveren zorgen voor een goede doorluchting, en het bandstaal rondom de kern geeft extra stabiliteit. Prata is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een iets robuuster matras. Door de vele keuzes in extra royale afdeklagen wordt slapen op een Prata matras bovendien heel persoonlijk.

Je kunt voor jouw Prata matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De royale afdeklaag van het matras kies je ook zelf. De type 400 matras voor extra veerkracht, type 500 voor een optimale drukverdeling en type 600 voor nóg meer comfort en een perfecte drukverdeling. Je slaapt zoals jij dat wilt.

 

AVEK-MATRAS-OURO

Matras Avek Ouro

Onze Ouro matras is het beste van het beste. Een fris en comfortabel matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee.

Op een Ouro slaap je het lekkerst. Als alleen het allerbeste goed genoeg is, kies dan voor de Avek Ouro. Deze matras biedt het summum aan slaapcomfort. Met de allerbeste pocketkern (515 veren per m²) en een heerlijke laag ademend Talalay latex slaap je op topniveau. Je kunt ook nog eens kiezen uit drie hardheden.

Matras Ouro is verkrijgbaar met verschillende Talalay afdeklagen. Talalay is een unieke latexsoort met een zeer open celstructuur, voor een optimale vochtregulering. Type 700 is voorzien van een royale laag Talalay Classic, terwijl bij type 800 Talalay Natural toegepast wordt. Dit is een 100% natuurlijk latex, die we ook als extra dikke afdekking terugvinden in type 900. Het materiaal is zeer elastisch en zorgt voor een perfecte ondersteuning.

Een Ouro matras ventileert en ondersteunt je de hele nacht en houdt het bed fris en comfortabel. De hoogwaardige materialen staan garant voor een lange levensduur. Bovendien hoef je een Ouro matras niet te keren. Geniet van jarenlang slaapcomfort.

Pullman matrassen: 

PullmanDe beroemde matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen zijn eigenschappen die u simpelweg eens zelf móét ervaren.Er zijn meer eigenschappen die een Pullman bijzonder maken. Alle Pullman damast- en stretchbekledingen voldoen aan de öko-texmilieu standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predikaat textiel betrouwbaar. Pullman gebruikt uitsluitend CFK-vrije materialen. Alle matrassen en Comfort Toppers zijn behandeld met Sensity®, een priobiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard of firm uitvoering. Geef toe aan uw verlangen en kies het passende Pullman matras bij uw Pullman boxspring. Of ga voor een nieuw Pullman matras op uw vertrouwde bed.

 

pullman-silverline-matras
Silverline Excellence matras

De Silverline Excellence matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met een latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

pullman-silverline-matras

Silverline Premier matras

De Silverline Premier matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

pullman goldline matras
Goldline Exellence matras

De Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. Ook op de Goldline Excellence zit Sensity®. De afwerking van het exterieur wordt bij alle Goldline modellen gekenmerkt door Damast en Stretch. De afwerking is handgenopt.

 

 

pullman goldline matras
Goldline Luxury matras

De Goldline Luxury is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

 

 

M-line matrassen:

 

M_LINE_82674-LR

De MLINE Slow Motion matrassen zijn vervaardigd uit het unieke MLINE visco elastische schuim; gecombineerd met een HR schuim basis. Het visco elastische schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Door de unieke samenstelling reageert het MLINE visco elastische schuim snel. Hierdoor voelen de Slow Motion-matrassen direct comfortabel aan en vergt het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.

 

Alle M-line matrassen worden geleverd met een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen!
Vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs.

 

SM5_HR-gebogen-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid V matrassen
De Slow Motion 5 matras in de HYBRID Series van M Line heeft een royale dikte van 26 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

 

SM6_HR-gebogen-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid VI matrassen
De Slow Motion 6 matras in de HYBRID Series van M Line  heeft een royale dikte van 26 cm en een duurzame toplaag visco elastisch M Line-materiaal met het innovatieve iSM-Gel®. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De nieuwe matrastijk zorgt bovendien voor optimale ventilatie en afvoer van lichaamsvocht.

 

SM7_HR_Bended_front-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid VII matrassen
De Slow Motion 7 matras is een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketvering met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit. Het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De fundatiepocket en de tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De visco-elastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte- en vochtafvoer van het lichaam tijdens de slaap.

 

SM8_HR_Bended_front-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid VIII matrassen
De Slow Motion 8 een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketveer met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit en het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De stevigere fundatiepocket en de hardere tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De viscoelastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte en vochtafvoer van het lichaam tijdens de slaap.

 

Wist u dat wij veel matrassen in een afwijkende maat kunnen leveren?

Wij leveren diverse matrassen op maat, handig voor bijvoorbeeld uw boot of caravan. Heeft u een afwijkende vorm? Dan adviseren wij u een mal te maken van de vorm zodat wij de juiste maat kunnen opgeven bij uw bestelling.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u ons mailen: gildeweg@blankenburghwonen.nl of bellen met ons op: 0118-633592