Matrassen

De keuze van een matras is een zeer persoonlijke ervaring. Ieder mens is anders qua bouw en gewicht. Dat kan voor u ook inhouden dat u bijvoorbeeld de voorkeur kan hebben voor een ander matras als bijvoorbeeld uw partner. Vaak is het materiaal waarvan uw matras word gemaakt van belang voor het comfort. De meest voorkomende  matras is ongetwijfeld de pocketveermatras. Daarnaast zijn latex en traagschuim-matrassen veel gebruikte matrassen. Hieronder zullen wij wat dieper ingaan op de soorten matrassen en leveranciers waar wij mee werken.

Dit zijn AVEK, Pullman, M-line, Clima Comfort, Nature comfort en Matrair. Binnenkort zullen wij nog een aanvulling op deze collectie toevoegen.

 

 

AVEK matrassen:

AVEK AUTODe Avek matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod in matrassen in verschillende collecties en geven je graag persoonlijk advies. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, afdeklagen en afmetingen. Zo creëer je gemakkelijk jouw persoonlijke matras die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt. Nadat je bij ons je bed hebt samengesteld, maken de vakmensen van Avek  deze op maat in hun eigen fabriek. Wij hebben uit de brede collectie van Avek een gebalanceerde keuze gemaakt van de matrassen waarvan wij weten dat deze aansluiten op de vraag van de consument. Namelijk de Avek Bronze type 200 .De Avek Prata serie in het type 400 en 600,. En tot slot het topstuk uit de collectie, de niet keerbare Ouro collectie, waar wij hebben gekozen voor type 800.

Alle AVEK matrassen worden geleverd met een omruilgarantie van 60 dagen!
Vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs.

 

AVEK-MATRAS-BRONZEMatras Avek Bronze : type 200
Het Avek Bronze matras kenmerkt zich als fris en aangenaam. Dit door de uitstekende ventilatie van het matras en het feit dat het zo eenvoudig keerbaar is door middel van de aangestikte handgrepen. Dit matras, dat zo’n 25 centimeter hoog is, bevat een 8-slags pocketvering met wel 266 veren per m² voorzien van een uniek staalbandkader  wat het kantelen van de pocketveren tegengaat. Daarbij heeft het vijf comfortzones voor de optimale ondersteuning. Dit matras is uitgevoerd met een luxe afdeklaag van drukverlagend visco elastisch schuim.

 

AVEK-MATRAS-PRATAMatras Avek Prata: type 400 & 600
De ventilatieroosters van het Prata matras zorgen voor een fris en optimaal bedklimaat. Het matras is uitgevoerd met sterk ventilerende materialen en een luxe tijk. Bovendien bestaat de pocketverenkern uit 7 comfortzones voorzien van een uniek staalbandkader  wat het kantelen van de pocketveren tegengaat. Dit alles voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Type 400 voorzien van een HR optifoam afdeklaag en het type 600 voorzien van een geclimatiseerde latex afdeklaag aan beide zijden en is makkelijk keerbaar door de aangestikte handgrepen.

 

AVEK-MATRAS-OUROMatras Avek Ouro: type 800
Voor wie graag het beste van het beste heeft, is dit matras een must-have. Het matras heeft vier ventilatieroosters in de tijk, voor perfecte ventilatie. Door het bandstaal rondom de kern, aan alle zijden van het matras, is de ligging uitermate stabiel. De tijk van het matras is gevuld met zuiver scheerwol, maar deze kan ook geleverd worden met een anti-allergene vulling. De kern van het 25 centimeter hoge matras, bestaat uit een 8-slags pocketvering met maar liefst 515 veren per m² en hoeft niet gekeerd te worden. Dankzij de 7 comfortzones wordt uw lichaam tijdens de slaap optimaal ondersteund. Type 800 is voorzien van een 100% natuurlijk latex afdeklaag.

 

Pullman matrassen: 

PullmanDe beroemde matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen zijn eigenschappen die u simpelweg eens zelf móét ervaren.Er zijn meer eigenschappen die een Pullman bijzonder maken. Alle Pullman damast- en stretchbekledingen voldoen aan de öko-texmilieu standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predikaat textiel betrouwbaar. Pullman gebruikt uitsluitend CFK-vrije materialen. Alle matrassen en Comfort Toppers zijn behandeld met Sensity®, een priobiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard of firm uitvoering. Geef toe aan uw verlangen en kies het passende Pullman matras bij uw Pullman boxspring. Of ga voor een nieuw Pullman matras op uw vertrouwde bed.

 

pullman-silverline-matras
Silverline Excellence matras

De Silverline Excellence matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met een latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

pullman-silverline-matras

Silverline Premier matras

De Silverline Premier matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

pullman goldline matras
Goldline Exellence matras

De Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. Ook op de Goldline Excellence zit Sensity®. De afwerking van het exterieur wordt bij alle Goldline modellen gekenmerkt door Damast en Stretch. De afwerking is handgenopt.

 

 

pullman goldline matras
Goldline Luxury matras

De Goldline Luxury is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

 

 

M-line matrassen:

 

M_LINE_82674-LR

De MLINE Slow Motion matrassen zijn vervaardigd uit het unieke MLINE visco elastische schuim; gecombineerd met een HR schuim basis. Het visco elastische schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Door de unieke samenstelling reageert het MLINE visco elastische schuim snel. Hierdoor voelen de Slow Motion-matrassen direct comfortabel aan en vergt het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.

 

Alle M-line matrassen worden geleverd met een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen!
Vraag naar de voorwaarden bij één van onze adviseurs.

 

SM5_HR-gebogen-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid V matrassen
De Slow Motion 5 matras in de HYBRID Series van M Line heeft een royale dikte van 26 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

 

SM6_HR-gebogen-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid VI matrassen
De Slow Motion 6 matras in de HYBRID Series van M Line  heeft een royale dikte van 26 cm en een duurzame toplaag visco elastisch M Line-materiaal met het innovatieve iSM-Gel®. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De nieuwe matrastijk zorgt bovendien voor optimale ventilatie en afvoer van lichaamsvocht.

 

SM7_HR_Bended_front-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid VII matrassen
De Slow Motion 7 matras is een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketvering met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit. Het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De fundatiepocket en de tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De visco-elastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte- en vochtafvoer van het lichaam tijdens de slaap.

 

SM8_HR_Bended_front-1024x576MLINE Slow Motion Hybrid VIII matrassen
De Slow Motion 8 een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketveer met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit en het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De stevigere fundatiepocket en de hardere tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De viscoelastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte en vochtafvoer van het lichaam tijdens de slaap.

 

Wist u dat wij veel matrassen in een afwijkende maat kunnen leveren?

Wij leveren diverse matrassen op maat, handig voor bijvoorbeeld uw boot of caravan. Heeft u een afwijkende vorm? Dan adviseren wij u een mal te maken van de vorm zodat wij de juiste maat kunnen opgeven bij uw bestelling.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u ons mailen: gildeweg@blankenburghwonen.nl of bellen met ons op: 0118-633592