PVC stroken en tegels

Wij krijgen van consumenten vaak de vraag “wat zijn PVC vloeren”? Het antwoord daarop is niets meer dan kunststof vloeren.  PVC vloeren worden opgebouwd uit diverse PVC lagen, en afgewerkt met een print in houtdecor of tegelprint. De dikte van het product is minimaal, en is uitermate geschikt voor vloerverwarming en koeling. Doordat de vloer volledig wordt verlijmd zal u dan ook optimaal rendement hebben van uw verwarming en/of koeling. Voor de situaties waar het verlijmen geen mogelijkheid is hebben wij meerdere varianten met een clickverbinding, welke zwevend (en dus los van de ondervloer) te leggen is. De grootste kwaliteitverschillen worden weergegeven in de toplaag van het product, dit is belangrijk als u voor de keuze staat of u deze vloer wilt toepassen in een woning of dat u deze projectmatig wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld in openbare gebouwen als kantoren of winkels.

Onderhoud van deze vloer is zeer makkelijk.  De tegenwoordige PVC vloeren zijn na installatie te reinigen door middel van stofzuigen en dweilen met een PVC geschikt reinigingsmiddel.

De collecties PVC stroken uit onze collectie vindt u hieronder.

Greenflor PVC stroken


Green-flor PVC vloeren zijn momenteel de trend op het gebied vloerbekleding. De PVC vloeren onderscheiden zich ten opzichte van het traditioneel laminaat vanwege de ultieme duurzaamheid, oerhollandse patronen met hout- en tegeldesigns en zeer hoge slijtageweerstand. Greenflor onderscheid zich door de minimale patroonherhaling in het product en de zichtbare velingkanten waardoor u een nog realistischer uitziende plank op uw vloer kunt laten verwerken. De tegelmotieven ogen strak en modern, zonder voegen en zonder afgeschuinde kanten. De Greenflor PVC stroken zijn toe te passen in alle ruimten, van woonkamer tot badkamer.

 

Quickstep Livyn PVC stroken


Quick-Step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in een variëteit van kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en kunnen dankzij hun buitengewone dunheid gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen worden geplaatst. Alle dessins uit de collectie zijn leverbaar in een verlijmbare versie met en zonder een zichtbare V-groef. Daarnaast is elk dessin leverbaar in een click versie welke zwevend in de ruimte word verwerkt.

 

Beautifloor PVC stroken

pvc_vloer

De Beautifloor PVC Design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

 

 

M-flor PVC stroken

mFlor_pvc_vloerbedekkingM-flor designvloeren bieden vele voordelen.
Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan.
De voordelen op een rij:
De M-flor PVC-stroken hebben een natuurgetrouwe uitstraling, en zijn waterbestendig. Daardoor zijn deze eventueel toepasbaar in vochtige ruimten zoals keukens en/of badkamers. Door de samenstelling van het product is het een makkelijk te reinigen vloerbekleding. M-flor PVC beschikken over een hoge slijtvastigheid en zorgen voor een aangenaam en zacht loopgeluid. Deze vloerbekleding is uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.