Tapijt

Tapijt is het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. Die status heeft het te danken aan een combinatie van aantrekkelijke eigenschappen. De eerste daarvan is dat er volop variatie is. Tapijt is in zo veel verschillende kleuren, motieven en structuren verkrijgbaar dat er voor elke ruimte en ieder interieur wel iets passends is te vinden.Tapijt heeft echter nog meer voordelen. Zo voelt het gerieflijk aan en heeft het goede isolerende eigenschappen. Warme lucht wordt als het ware vastgehouden tussen de pooldraden. Hoe langer deze zijn, des te beter is de isolatie. Bovendien wordt ook geluid goed geïsoleerd. Alledaagse klanken zoals praten en lopen worden door de tapijtvezels geabsorbeerd. In gehorige woonblokken is tapijt daarom een goede keuze.

Wij hebben een ruime sortering in tapijt, waar u van verbaasd zal staan. Wij werken met de volgende merken: Interfloor, Belakos, Ambiant, Tretford, Heuga, Sensualité, Parade, Bonaparte, Desso, Cunera en Yunique

Desso tapijt

desso

De DESSO tapijtcollectie staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. De kamerbrede vloerbedekking van het merk DESSO omvat kwaliteiten in wol, geitenhaar en synthetische garens. Vrijwel  alle kwaliteiten uit de DESSO tapijtcollectie zijn geschikt om trappen mee te stofferen. Ook is het mogelijk een vloerkleed op maat te laten maken van kamerbreed tapijt.

 

Bonaparte tapijt

bonaparte-vintage

Bonaparte is toonaangevend op het gebied van jong en trendy wonen.

Met Bonaparte heb je altijd de kleur die het beste past bij jou en je interieur. De ontwerpers van Bonaparte lopen voorop en voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst hot zijn. En wat dit voor een interieur kan doen. Want elk tapijt heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden. Comfort en gemak, dat zijn de trefwoorden van een Bonaparte tapijt. Een brede collectie kamerbrede tapijten maken van uw woning weer een plaatje om door een ringetje te halen.

 

Parade tapijt

parade-tapijt-slaapkamer_0

Parade tapijt wil en mag gezien worden, het is het kleurrijkste en meest trendy merk onder de Desso-groep . Daarbij voldoet Parade ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen welke de Desso-groep aan haar merken stelt. De tapijten zijn duurzaam en daardoor een ecologisch verantwoorde aanschaf. Het meest opvallende is wel dat Parade tapijt als top merk een bijzonder interessante prijs propositie heeft. En ook voor Parade geldt dat alles wat kamerbreed aan de rol geleverd kan worden, ook als los karpet verkrijgbaar is. Dat biedt enorm veel creatieve toepassingen en oplossingen.

 

Interfloor tapijt

tapijt interfloor

Het bestaansrecht van Interfloor: mensen willen kiezen! De Interfloor productfinder loodst u op een fraaie en snelle manier door de breedste en meest actuele collecties tapijt van Nederland.

Wat Interfloor belangrijk vindt bij het samenstellen van onze collecties? Kijken en luisteren eerst naar de consument of professionele gebruiker. Daarom vindt u in onze collecties honderden soorten tapijt voor minstens zoveel toepassingen. Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

 

Dersimo tapijt

Dersimo is leverancier van een uitgebalanceerde collectie kamerbrede tapijten. Zij leggen de basis voor een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare vloer.

Van modern tot klassiek en van zacht tot vast. De collectie van Dersimo is met zorgvuldigheid samengesteld, om u te bedienen met een ruim aanbod in kleuren en structuren. Kortom in de Dersimo collectie zit voor een ieder wat wils.

 

 

Forbo Flotex tapijt

downloadFlotex is een hightech product dat de producteigenschappen van zowel textiele als vlakke veerkrachtige vloerbedekkingen samenbrengt en daarmee een unieke vloeroplossing is.
Ontdek de kracht en de duurzaamheid van Flotex die het resultaat zijn van bijna 80 miljoen 6,6 polyamide vezels per vierkante meter. Ervaar de rust en het comfort, die vaak geassocieerd worden met tapijt, door de zachte, veerkrachtige rug die de basis vormt.
De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi, na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.

0 comments