Beste klanten en relaties,

vanwege de nieuwe maatregelen die zijn genomen ivm het COVID-19 (Corona) virus, zijn wij als bedrijf ook genoodzaakt om hiervoor de nodige maatregelen te nemen.

Om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen en verdere verspreiding tegen te gaan, vragen wij, wanneer er een afspraak met ons staat ingepland het volgende in acht te nemen;

u ondervindt de volgende klachten:

  • Verkoudheidsklachten
  • Ademhalingsproblemen of benauwdheid
  • Koorts

Graag contact met ons opnemen om de afspraak desgewenst te verplaatsen. Ook wanneer één van onze medewerkers de bovengenoemde symptomen ondervind zullen wij de afspraak in overleg met u verplaatsen.

We hopen natuurlijk dat alle afspraken gewoon door kunnen gaan, maar we willen geen onnodige risico’s nemen.

Het kan ook voorkomen dat onze leveringen stagneren of dat de levertijden oplopen. Indien nodig stellen we u hiervan tijdig op de hoogte.

De kans bestaat dat wij met gewijzigde openingstijden zullen moeten gaan werken. Wij volgen hierin de besluiten die worden genomen door de overheid en het RIVM. Houd hiervoor onze website, Facebook en Instagram pagina in de gaten.

Wij blijven in ieder geval altijd bereikbaar op jblankenburgh@blankenburghwonen.nl en pblankenburgh@blankenburghwonen.nl en tijdens openingstijden op 0118-633592 en 0118-417929

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Peter Blankenburgh